mandag 26. mars 2012

Gaveesker med vindu og håndtak

Ideen og mønsteret til disse gaveeskene eller gavetinene er hentet fra boken Julepynt og julegaver, forøvrig en bok med mange gode tips og ideer til diverse håndarbeid. En ferdigpyntet utgave av en slik eske med en liten hilsen på er en fin innpakning til mange ulike gaver J
Eskene er laget av diverse designpapir og vinduene er laget av ark i serien Screen Prints. Vi har skåret ut vinduer og håndtak med skalpell men her finnes det andre mer mekaniske løsninger å ty til.
Denne utgaven er laget av meg. Designpapir- ukjent. Screen Print til vinduene, denne utgaven heter vintage plaid. Metallblomst fra Panduro, brun rhinestone fra Nille (Memories) og papirblomster fra Panduro. Skiltet er skåret ut av to ulike størrelser av Spellbinders Labels Twenty. Tekststempelet er fra kort og godt. Alle kanter er svertet med Distress Ink, walnut stain. Dette var faktisk den første utgaven jeg laget av denne typen eske. Hadde veldig lyst til å bruke disse metallbaldene fra kort og godt og henge de i uliek høyder :P så det ble utgangspunktet for denne esken. Designpapir fra Vibeke Spingseth (blokk fra Panduro). Vindu er Screen Print, little hearts. Skilt er som nevnt over laget av Spellbinders Labels Twenty. Alle kanter er farget med Distress Ink, aged mahogany. Bånd fra søstrene Grene, Tekststempel fra kort og godt. Sommerfuglen er stanset ut med Martha Stewart puncher. Mteallblader fra kort og godt.


Dette er Turid sitt verk. Designpapir ukjent. Vindu laget av Screen Print, little heart. Tekststempel fra kort og godt, skiltet er laget som nevnt over. Knater men ikke bretter er farget med Distress Ink, aged mahogany. Sløyfebånd ukjent. Perler fra Notabene (pearl sticker). Blomst fra Nille (dekor flower).


Turid laget seg også en mer julete utgave av denne esken. Designpapir ukjent. Vindu av Screen Print, vintage plaid. Skilt som nevtn over, tekst fra kort og godt. Små hvite roser fra Panduro. Bånd ukjent. Perler fra Panduro. Kuttede kanter men ikke brettede er farget med Distress Ink, aged mahogany, dette gjelder også for de hvite rosene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar