søndag 10. juni 2012

Kakeserviettutfordring


I juni har Scrapperiket utfordringsblogg utlyst en ny utfordring. Man skal lage et papirprosjekt hvor man bruker kakeserviett eller doilies. Dette måtte jeg jo bare være med på :).  Jeg synes det er gøy å tenke ut nye ideer basert på slike utfordringer.

Bidraget under er påvirket av en teknikk jeg brukte til serviettbretting på 17.mai, jeg fikk en idé om å bruke denne teknikken på en ny måte. Jeg tok to kakeservietter av ulik størrelse og brettet de sammen omtrent som trekkspill, deretter brettet jeg de til og limte de sammen slik at de utgjorde en sommerfugl. Ideen oppstod nylig for min del og jeg har ikke sett det brukt noen gang, men det er sikkert noen som har prøvd det før. Kakeservietten er også hentet igjen inne i kortet med en mer tradisjonell vri.  

Kakeserviettene som er brukt inne i kortet og til å lage sommerfuglen utenpå har ukjent opphav. De er mest sannsynlig arvet etter mormor :)


Jeg legger inn det jeg har brukt under hvert enkelt bilde. 

Fortsatt god søndag til de som måtte finne veien innom bloggen her :)

Elisabeth <3

Designark fra LA CRÈME STACK (Premiuim Stacks). Sorte blomster og knopper fra Storyteller, hvite blomster fra Panduro og ferskenfargede blomster fra papirdesign. Blonde og fløyelsbånd fra PanduroKanter er svertet med Distress Ink fra Tim Holtz, farge walnut stain. Hjørnene er stanset ut med hjørnestanser fra KARS. Sorte stener fra Nille (Memories). Sommerfuglkroppen er skåret ut med dies fra Quic Kutz, butterfly og deretter klippet til og embosset. De sorte glittergrenene har ukjent opphav (kjøpt på Bikuben i umerket forpakning). 
 

 
Tekststempel og ornamentstempel er  fra Panduro.

Feltene inne i kortet er kuttet ut med dies fra LIFESTYLE CRAFTS, nesting frame 4. 

Stemplene og sommerfuglkroppen er embosset ved hjelp av Versa  Mark stempelpute og embossingpulver fra Ranger, fargene black og seafoam white.

De små sommerfuglene er stanset ut med puncher fra Panduro. 


2 kommentarer:

  1. Lekker bruk av kakeserviett!! Den sommerfuglen var helt nydelig :-) Takk for at du deltar i Scrapperikets utfordring, og lykke til! DT Heidi

    SvarSlett